اين پنجره صرفا براي تامين منابع مالي وبلاگ ايجاد شده است !

با کليک روي دکمه × یا دکمه بستن آنرا ببنديد

به وبلاگ من خوش آمديد


آخرین مطالب سايت

آخرین مطالب سایت

8 بازدید ۱۶ام آبان ۱۳۹۵ hossein دسته‌بندی نشده بدون نظر

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و


با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و


با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت وگو
کنيد و آن را به کلاس گزارش دهيد.


پاسخ :


 نحوه نگهداري غذا در يخچال :


 · درجه سرماي يخچال راهر از گاه کنترل کنيد تا همواره بين صفر تا ۴ درجه باشد.


 · از قرار دادن موادغذايي گرم و بيش از حد ظرفيت در داخل يخچال خودداري نماييد.


 · قبل از گذاشتن سبزي در يخچال آن را تميز بشوييد.


 · ميوه جات و موادغذايي کپک زده موجب آلودگي يخچال مي شودلذا در صورت مشاهده آنهارا خارج نموده ويخچال آلوده را ضد عفوني نماييد.


 · روي غذاي خام و نيم پخته رابپوشانيديا آنها را بسته بندي و در قسمت پايين مواد غذايي پخته شده نگهداري نماييد.


 · يخچال و فريزر رانزديک اجاغ گاز يا منبع حرارتي ديگر قرارندهيد.


 · باز ماندن دربيخچال براي مدت طولاني و خراب لاستيک دور درب يخچال در افزايش دما موثر است.


 · تميز کردن مرتب کف وسطوح داخلي يخچال با دستمال تميز و محلول رقيق جوش شيرين توصيه ميشود.


 · مفدار دفعات خريد را زيادتر کنيد.غذاهاي سرد راپس از خريد درکنار هم نگهدارينماييد و در کوتاه ترين زمان ممکن به به يخچال منتقل نماييد.


 توصيه هاي بهداشتي در مورد شير و فرآورده هاي لبني :


 · شير پاستوريزه راحتماًدر داخل يخچال بين صفر تا چهار درجه به مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداري نماييد.


 · از نگهداري و خريدشير پاستوريزه در خارج از يخچال خودداري نماييد.


 · چنانچه شيرپاستوريزه بيش از ۴۸ ساعت دريخچال باقي بماند و علائم فساد و بريدگي در آن مشاهده نشود. قبل از مصرف آن را حد اقل به مدت ۱۰ دقيقه بجوشانيد.


 · از مصرف خامه و کره غير پاستوريزه خودداري نماييد.


 · از مصرف پنير محلي بپرهيزيد.


 · بسنتي رنگي بايد ازميوه و يا شربت آن و کاکائو و رنگ طبيعي تهيه شود.


 · از خريد و مصرف دوغ فله اي خودداري نماييد.


 · از مصرف کشک مايع که داراي علائم کيک زده گي و بوي نامطبوع مي باشد خودداري نماييد.


 · کشک مايع پاستوريزه را قيل از مصرف۱۰ تا۲۰ دقيقه بجوشانيد.


 · توصيه مي شود ازپنير بسته يا برچسب داراي مجوز بهداشتي استفاده نماييد.


 · کسانيکه با مصرف شيردچار اختلال گوارشي ميشوندبايد شير را سرد .به مقدار کم و به دفعات بنوشند ويا بجاي شير از ماست وپنير استفاده نمايند.


 · هيچ سفره اي بدون فرآورده هاي لبني کامل نيست.


 · ۴۵ گرم پنير معادل يک ليوال شير است.


 توصيه هاي بهداشتي در مورد فرآورده هاي گوشتي :


 · از خريدکالباس هايي که تغيير رنگ داده خودداري نماييد.


 · از خريد همبرگر و کباب لقمه غير منجمد خودداري به عمل آوريد.


 · از خريدسوسيس هايي که تاريخ توليد و انقضائ ندارد خودداري نماييد.


 · از نگهداري سوسيس و کالباس به مدت بيش از ۳۶ ساعت دريخچال خودداري نماييد.


 · سوسيس را ميتوان جهت نگهداري بيشتردر داخل فريزر منجمد کنيد.


 · از خريدسوسيس و کالباس هايي که پوشش آنها پارگي دارد خودداري به عمل آوريد.


 · از خوردن سوسيس و کالباس بصورت مداوم خودداري نماييد.


 توصيه هاي بهداشتي لازم در مورد گوشت مرغ و ماهي :


 · گوشت موردمصرف پس از خريد بايد بخوبي شسته شود.


 · حتي المقدور از خريد گوشت چرخ کرده و آماده خودداري نماييد.


 · جهت نگهداري گوشت مورد مصرف براي ۲تا۳ روز از بالاترين قسمت يخچال استفاده نماييد.


 · از خريد گوشت ذبح شده در خارج از گشتارگاههاي مجاز خودداري نماييد.


 · ماهي تازه ميبايست داراي فلس درخشنده و محکم به بدن چسپيده .چشم برجسته و شفاف .آبشش هايي به رنگ قرمزبوده و بوي نامطبوعي نداشته باشد.


 · گوشت مرغ فاسد –تيره – پرخون يا کبود است.


 · از مصرف مرغهايي که دچار لاغري شديد هستند جداً خودداري نماييد .


 روش صحيح نگهداري نان :


بهداشت جهت نگهداري نان در طولاني مدت (بيش از ۴۸ ساعت ) آنرا در فريزر نگهداري نماييد.


 · ار تحويل نانهاي کپکزده موجب بيمار شدن دام و طيور و الوده شدن شير و گوشت انها و نهايتاً بيمار شدن انسان ميگردد خودداري نماييد.


 · نانهاي ضايعات براحتي الامکان در گوشه اي دور ازآشپزخانه و مواد غذايي مورد مصرف در محلي خشک نگهداري کنيد.


 · چنانچه نان پس ازتوليد در زمان مناسب بسته بندي شود بيات شدن آن به تاخير مي افتد.


 · از خريد آردهاي سوخاري فاقدمشخصات و فله اي خودداري شود.


 ?- چيدن نان هاي داغ بر روي هم، کپک زدگي را تسريع، فساد زدگي را تسهيل و ضايعات نان را تشديد مي کند؛


 2- قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنيد. نان سرد شده را نيز در پلاستيک دربسته بگذاريد.


 3- حرارت نان باعث کپک زدگي زودرس آن مي گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهيزيد؛


 4- نان خوب مستلزم داشتن آرد با کيفيت، نانواي خوب و نگهداري صحيح است؛


 5- همان گونه که بعضي از برنج ها پخت خوبي ندارند، آرد نامرغوب نيز پخت خوبي نخواهد داشت؛


 6- دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطان زا است. در ضمن موجب آلوده شدن شير آنها مي شود؛


 7- در ايجاد ضايعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوايان ۳۰ درصد و آرد مصرفي ۵۰ درصد تأثير گذارند؛


 8- خريد نان مازاد بر نياز روزانه، يکي از علل افزايش ضايعات نان است. از خريد نان اضافي خودداري کنيد؛


 چيدن نان هاي داغ بر روي هم، باعث کپک زدگي زودرس آن مي گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهيزيد.


 9- از خوردن نان سبوس دار در وعده هاي غذاي خود غافل نشويد؛ مصرف نان سبوس دار در هر وعده ي غذايي ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و گوارشي را کاهش مي دهد؛


 10- خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سريع قند و چربي در خون مي گردد؛


 11- نان هاي تيره (حاوي سبوس بيشتر) ارزش غذايي بالاتري نسبت به نان هاي سفيد و روشن دارند؛


 12- قرار دادن نان در يخچال، بيات شدن نان را تسريع مي نمايد؛


 13- انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغيير حالت ظاهري، بيات شدگن زودرس، تسريع در کپک زدگي، تشديد ضايعات و ايجاد بيماري گوارشي مي گردد؛


 14- قبل از سرد شدن کامل، نان را دسته نکنيد. نان سرد شده را نيز در سفره در بسته نگهداري نماييد؛


 مصرف نان سبوس دار در هر وعده ي غذايي ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بيماري هايقلبي و گوارشي را کاهش مي دهد.


 15- هنگام خريد نان حتماً يک سفره ي پارچه اي يا پلاستيکي به همراه داشته باشيد؛


 16- ناني که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداري شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود؛


 17- هر چه سبوس آرد بيشتر، ارزش غذايي آن نيز افزون تر و هرچه سبوس آرد کمتر، ارزش غذايي آن نيز کمتر و کيفيت نان نيز پايين تر خواهد بود؛


 18- بين حرارت، رطوبت و کپک زدگي رابطه ي مستقيم وجود دارد؛ در نتيجه نان هايي که به صورت داغ بر روي هم دسته شوند، محيط مناسبي را براي فساد ميکروبي و کپک زدگي فراهم مي سازند؛


 19- آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث توليد نان هاي سفت و بدهضم خواهد شد؛


 20- نان خوب ناني است که آرد آن خوب، خمير آن تخمير شده، نانوايش ماهر و مصرف کننده ي آن واقف به اصول نگهداري صحيح باشد.


 


 

اين مطلب در تاريخ: يکشنبه ۰۶ تير ۱۳۹۵ ساعت: ۸:۵۶ منتشر شده است
برچسب ها : ,

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

: جواب سوالات کتاب,جواب سوالات کتاب,جواب سوالات سوم,

با تشکر از سايت آسمان کافي نت

گردآوري : پست نما / فان گستر

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و + با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و | با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و ,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و, با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و,

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

با همکلاسي هاي خود در مورد محل و شرايط مناسب نگهداري انواع غذاها گفت و

برچسب ها

مطالب پیشنهادی

دیدگاه شما در مورد این مطلب