اين پنجره صرفا براي تامين منابع مالي وبلاگ ايجاد شده است !

با کليک روي دکمه × یا دکمه بستن آنرا ببنديد

به وبلاگ من خوش آمديد


آخرین مطالب سايت

آخرین مطالب سایت

5 بازدید ۲۹ام مهر ۱۳۹۵ hossein دسته‌بندی نشده بدون نظر

خواص شلغم

خواص شلغم

خواص شلغم

خواص شلغم


خواص شلغم


خواص شلغم
خواص شلغم
خواص شلغم
خواص شلغم

خواص شلغم

 شلغم گياهي است با برگهاي ناصاف و بريدگيهاي زياد به رنگ سبز و سفيد .

ريشه آن غده اي و به شكل هاي گرد و يا دراز به رنگ سفيد با لكه هاي بنفش مي باشد .

ميوه شلغم مانند غلافي باريك و دراز است كه در آن چند دانه سياه وجود دارد .

شلغم در هواي سرد بسيار خوب رشد مي كند و شايد علت آن باشد كه براي درمان بيماريهايي كه در فصل سرما زياد است و بيماريهاي تنفسي بكار مي رود .

خواص داروئي

شلغم از نظر طب قديم ايران گرم و تر است.

خواص شلغم آنقدر زياد است كه مي توان گفت اين گياه براي هر دردي درمان است و اگر مردم مي دانستند كه اين گياه چقدر فايده درد تمام باغچه هاي خانه خود را شلغم ميكاشتند و هر روزه از آن استفاده مي كردند .

۱)شلغم مقوي است.

۲)شلغم اشتها آور است.

۳)شلغم ضعف جنسي را درمان كرده و اسپرم را زياد مي كند.

۴)شلغم سرفه را تسكين مي دهد.

۵)ترشي شلغم بهترين نوع ترشي است زيرا مقوي معده و روده ها و اشتها آور است.

۶)آب شلغم قند خون را پائين مي آورد.

۷)تخم شلغم را اگر سرخ كرده و بخوريد براي ضعف جنسي موثر است.

۸)اگر گلو درد داريد آب پخته شلغم را قرقره كنيد.

۹)خوردن آب شلغم درمان كننده جوش صورت است.

۱۰)آنهايي كه حافظه ضعيف دارند حتما بايد شلغم بخورند زيرا ثابت شده است كه شلغم حافظه را تقويت مي كند.

۱۱)شلغم شب كوري را درمان مي كند.

۱۲)شلغم بعلت داشتن ويتامين B1 علاج كم خوني است.

۱۳)شلغم براي رشد و نمو استخوانها مفيد است بنابراين زنان باردار و شيرده حتما بايد از آن استفاده كنند .

۱۴)زن حامله اي كه در مدت بارداري شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد كرده ، زودتر حرف مي زند و حتي زودتر راه مي افتد و در مقابل امراض مقاومت بيشتري خواهد داشت .

۱۵)آنهايي كه غده تيروئيدشان كم ترشح مي كند بايد حتما شلغم بخورند زيرا شلغم بعلت داشتن يد فراوان ترشحات غده تيروئيد را تنظيم مي كند .

۱۶)شلغم مهمترين گياه ضد سرطان است و حتي گسترش سرطان را متوقف مي كند .

۱۷)شلغم درمان بسياري از بيماريهاي پوستي است.

۱۸)شلغم پخته بهترين دارو براي برونشيت است.

و بالاخره سعي كنيد كه در فصل زمستان براي پيشگيري از سرماخوردگي و بيماريهاي تنفسي اقلا چند بار در هفته شلغم بخوريد

شلغم پخته بهترين صبحانه است .

بدن را تميز كرده و مواد سمي را ازبدن خارج مي سازد .

همانطور که در بالا گفته شد آب شلغم خام خواص بيشتري از شلغم پخته دارد بشرطي كه معده شما را ناراحت نكند .

شلغم بسيار مقوي و اشتها آور است.

شلغم به طور فوق العاده اي ضعف جنسي را درمان کرده و اسپرم را زياد مي کند.

شلغم براي درمان يبوست، تقويت بينايي و بهبود التهاب هاي مجاري تنفسي توصيه مي شود.

شلغم سرفه را تسکين مي دهد و آب شلغم قند خون را پائين مي آورد.

تخم شلغم را اگر سرخ کرده و بخوريد براي ضعف جنسي موثر است.

 اگر گلو درد داريد آب پخته شلغم را قرقره کنيد.

 

شلغم براي رشد و نمو استخوانها مفيد است.

آرام بخش و ترميم کننده سريع زخم ها بوده و براي تقويت کبد مفيد است.

شلغم به علت داشتن فيبر، پاک کننده قوي روده هاست و خواص تسکين دهنده شلغم، آن را به داروي طبيعي خواب آور تبديل کرده است.

براي بهبودي شقاق، شستشوي ناحيه مبتلا با آب جوشانده شلغم مفيد است

قابل توجه زنان باردار

زن حامله اي که در مدت بارداري شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد کرده ، زودتر حرف مي زند و حتي زودتر راه مي افتد و در مقابل امراض مقاومت بيشتري خواهد داشت.

مصرف شلغم گسترش سرطان را متوقف مي کند.

شلغم پخته بهترين دارو براي برونشيت است.

بهترين روش مصرف شلغم بهترين شيوه براي تهيه شلغم که ويتامين و خواص درماني آن حفظ شود بخارپز کردن شلغم است.

در اين شرايط تمام خواص درماني شلغم حفظ مي شود.

در حقيقت اين روش در مقايسه با آب پز شدن شلغم بهتر است زيرا هنگام آب پز شدن بخشي از خواص درماني شلغم که مانع از ابتلاي مصرف کننده به سرطان مي شود از شلغم خارج مي شود.

ابو علي سينا در کتاب قانون مي گويد: شلغم يا شلجم بياباني و کاشتني دارد.

شلغم کاشتني از بياباني کم غذاتر است.

طبيعت هر دو نوع مرطوب و گرم است.

شلجم پخته با گوشت چرب، سينه و گلو را نرم مي کند.

شلغم در معده زياد ماندگار است.

گويند خوردن شلغم خام و پخته به نفع چشم است.

آبش ادرار آور است.

شلغم را با چه چيزي بخوريم؟

از آنجايي که شلغم نفاخ و دير هضم است بهتر است آن را با مصلح آويشن يا زيره مصرف کرد.

شلغم نه تنها از نظر داشتن ويتامين و خواص معدني اش ارزنده است، بلكه از حيث ساير ويژگي هاي غير غذايي هم سرآمد بوده و در زمره سبزي هاي مهم شمرده مي شود.

علاوه برپياز سبزي هاي ليفي (گياهان سبز) نيز عوامل عمده پيشگيري از سرطان به شمار مي آيند.

زيرا آنها همانند كلم پيچ و ساير گياهان چليپايي طبق تحقيقات آزمايشگاهي از مواد برخوردارند كه رشد سرطان را در جانوران متوقف مي سازند.

همچنين شلغم روغني (منداب) كه شلغمي بزرگ و زرد رنگ است، داراي مواد ضد سرطاني است.

 شلغم يكي از بقولات بسيار قوي و مغذي است كه به سبب دارا بودن ده درصد مواد قندي و سرشار بودن از املاح مفيدي مانند كلسيم و منيزيم جزو مواد غذايي بسيار با ارزش به حساب مي آيد.

 پتاسيم موجود در شلغم، چربي را خنثي مي كند و آرسنيك آن در تشكيل گويچه هاي سفيد و قرمز خون دخالت مستقيم دارد.

از طرف ديگر فسفر موجود در شلغم، موجب تقويت ياخته هاي عصبي مي شود.

بايد دانست كه لازم است از برگ شلغم خواه به صورت پخته يا خام در سوپ يا سالاد و يا خوارك هاي ديگر استفاده شود.

نه تنها در برگ شلغم مقدار زيادي كلسيم وجود دارد بلكه علاوه بر آن، اين گياه حاوي مقادير زيادي آهن و مس نيز هست كه سبب ازدياد خون و به ويژه هموگلوبين مي شود.

به هر اندازه رنگ برگ شلغم تيره تر باشد، يد بيشتري در آن هست.

همچنين وجود ويتامين آ، ب و ث در برگ و ريشه آن، به خوبي نشانگر نقش مؤثر و مهم آن در حفظ تعادل عصبي و به خصوص در تعادل تغذيه آن مؤثر است.

دكتر برتوله ثابت كرده است كه عصاره شلغم، حل و دفع سنگ هاي كليوي را به علت خاصيت حل كنندگي كه بر روي اسيد اوريك دارد، تسهيل مي كند.

شلغم اثر مفيد و مؤثري در درمان بيماري هاي دستگاه تنفسي دارد.

براي اين منظور از آش و سوپ آن استفاده مي شود.

همين طور مي توان عصاره آن را به دست آورد.

براي اين كار شلغم را با شكر سرخ به وزن مساوي در كمي آب مي ريزند و به ملايمت حرارت مي دهند.

طريقه ديگر آن است كه وسط شلغم بزرگي را خالي كرده و شكر سرخ را درون آن مي ريزيد و پر مي كنند و مي پزند.

شكل سوم نيز آن است كه شلغم را به حلقه هاي گرد بريده و پياز را نيز به همين شكل در مي آورند سپس طبقات شلغم و پياز را در ظرف گردي بر روي حرارت مي گذارند و هنگامي كه گرم مي شود به تدريج شربت آن جدا مي شود.

اين شربت براي درمان سرماخوردگي و گلودرد بسيار نافع است و از آن مي توان به عنوان غرغره نيز استفاده كرد كه در موارد گلودرد به كار برده مي شود.

دردمل، كورك و هر نوع كانون التهابي و تورمي يا چركي از ضماد شلغم پخته استفاده شده و بر روي موضع مي گذارند.

شلغم ويتامينهاي «آ» و «ب» و «ث» و عناصري مانند فسفر، كلسيم، گوگرد، منيزيم و يد دارد.

شلغم حاوي نشاسته و پروتئين و سلولز است و به اين سبب نيروزا مي باشد.

شلغم براي بيماران مبتلا به بيماري قند مفيد است و از خام آن مي توان به عنوان انسولين گياهي استفاده كرد.

شلغم خاصيت ميكروب كشي و ضد ويروسي دارد.

سرفه هاي خشك را درمان مي كند،

خلط آور است،

در پيشگيري و درمان سرماخوردگي بسيار مفيد است،

مقاومت بدن را افزايش مي دهد.

در فصل زمستان شلغم بخوريد ، تا در همه سال در برابر بيماريها بيمه شويد.

آشنايي با خواص و مضرات گياهان

منبع + ادامه مطلب
:

خواص شلغم

.

===

خواص شلغم
خواص,شلغم
خواص ,شلغم
خواص, شلغم
خواص , شلغم
خواص + شلغم
خواص شلغم

مطالب ديگر دوستان :

خواص شلغم,خواص شلغم,خواص شلغم,خواص شلغم + خواص شلغم,خواص شلغم | خواص شلغم,خواص شلغم ,خواص شلغم,خواص شلغم,خواص شلغم,خواص شلغم,خواص شلغم, خواص شلغم,خواص شلغم,خواص شلغم,خواص شلغم,خواص شلغم,خواص شلغم,

خواص شلغم

خواص شلغم

خواص شلغم

برچسب ها

مطالب پیشنهادی

دیدگاه شما در مورد این مطلب