اين پنجره صرفا براي تامين منابع مالي وبلاگ ايجاد شده است !

با کليک روي دکمه × یا دکمه بستن آنرا ببنديد

به وبلاگ من خوش آمديد


آخرین مطالب سايت

آخرین مطالب سایت

21 بازدید ۳۰ام خرداد ۱۳۹۵ admin تفریحی بدون نظر

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد



نمکستان :
آموزش کامل طرز تهیه شله زرد

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد

شله زرد , طرز تهیه شله زرد , پخت غذای شله زرد

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شله زرد را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای شله زرد چهار ظرف :

برنج : ۲ لیوان

شکر : ۴ لیوان

گلاب : ۱ لیوان

کره : ۵ تا ۶ قاشق سوپ‌خوری

خلال بادام : سه چهارم لیوان

زعفران و هل : به اندازه ی لازم

دارچين برای تزیین ; به اندازه ی لازم

آب سرد : ۱۴تا ۱۶ لیوان

طرز تهیه شله زرد :

برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم شستشو بدهید و چند بار آب آنرا خالی کنید، پس از آن روی آن آب گرم بریزید و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس بخورد.آب برنج را خالی کنید بعد آنرا همراه ۱۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید، پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد. در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد. وسط‌ های کار کمی زعفران به برنج و آب بیفزاید تا همراه با مرحله آخر بجوشد. مقدار زعفران را خودتان تصمیم بگیرید کم کم بیفزاید و هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد، اگر کم بود مقدار دیگری بیفزاید به صورتی که رنگ شله زرد (زرد) شود.اگر احیانا در مدت طبخ آب برنج تمام شد مقداری آب گرم به آن اضافه کنید در این مدت تمام وقت آنرا زیر نظر داشته باشید و مدام بهم بزنید در غیر این صورت برنج به کف قابلمه خواهد چسبید، هرچه به آخر طبخ نزدیک تر بشوید امکان چسبیدن ته قابلمه بیشتر می‌شود در نتیجه در اواخر کار مدام شله زرد را هم بزنید کمی مانده به آخرهای کار وقتی تقریبا برنج‌ها خوب نرم و له شد شکر ، گلاب، هل و کره را به آن بیفزاید و هم بزنید معمولا نیازی به افزودن آب نیست چون مقدار آب داده شده کفایت می کند ولی برنج‌های گوناگون مقدار آب بیشتر یا کمتری نیاز دارند.برای خلال بادام‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد، خلال بادام را بعضی در آخر طبخ شله زرد توی شله زرد می‌ریزند و بعضی زودتر دلیل این کار این است که بعضی دوست دارند خلال بادام سفت باشد و بعضی برعکس دوست دارند خلال بادام نرم باشد این بستگی به سلیقه خود شما دارد. اگر مطمئن نیستید می‌توانید خلال بادام را در ظرفی جداگانه بجوشانید و هنگامی که نرمی (سفتی) آن باب میل شما بود آنرا کنار بگذارید و در آخر طبخ شله زرد خلال بادام را به شله زرد بیفزاید و کمی هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد.دقت کنید وقتی شله زرد آماده است که زیاد شل نباشد وقتی آنرا در ظرف می‌ریزید نباید ولو شود و حالت آش داشته باشد البته دقت کنید شله زرد وقتی سرد شد هم مقداری سفت‌تر خواهد شد. ولی خوب وقتی تمام شد زیاد نباید شل باشد.بعد از خاتمه کار شله زرد را در ظرف بریزید و با دارچین و خلال پسته آنرا تزئین کنید.

دسر گلابی , طرز تهیه دسر گلابی , پخت غذای دسر گلابی

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد

نوشته آموزش کامل طرز تهیه شله زرد اولین بار در نمکستان پدیدار شد.

منبع : نمکستان

خنده با طعمی متفاوت

کلیدواژه ها:آموزش کامل فیس بوک,آموزش کامل فتوشاپ,آموزش کامل هک,آموزش کامل اینستاگرام,آموزش کامل اکسل,آموزش کامل نماز,آموزش کامل لاین,آموزش کامل php,آموزش کامل ویندوز ۸,آموزش کامل زبان انگلیسی,طرز تهیه مرغ کامل,طرز تهیه نان کامل,طرز تهیه کامل شراب انگور,طرز تهیه کامل کیک مرغ,طرز تهیه کامل فلافل,طرز تهیه کامل کباب کوبیده,طرز تهیه کامل قرمه سبزی,طرز تهیه کامل پیتزا,طرز تهیه مرغ کامل سوخاری,طرز تهیه کامل کوفته تبریزی,طرز تهیه فلافل,طرز تهیه شراب,طرز تهیه ته چین مرغ,طرز تهیه آبجو,طرز تهیه حلوا,طرز تهیه تیرامیسو,طرز تهیه لازانیا,طرز تهیه شله زرد,طرز تهیه خمیر پیتزا,طرز تهیه ژله تزریقی,تهیه شله زرد,تهیه شله زرد نذری,تهیه شله مشهدی,تهیه شله زرد برای ۲۰ نفر,تهیه شله زرد برای ۱۰ نفر,تهیه شله زرد برای ۴ نفر,تهیه شله قلمکار,تهیه شله زرد قالبی,تهیه شله زرد با آرد برنج,تهیه شله زرد خوب,طرز تهیه کامل ژله تزریقی,تهیه صبحانه کامل,طرز تهیه کامل شراب,طرز تهیه کامل شراب انگور,طرز تهیه کامل کیک مرغ,طرز تهیه کامل فلافل,طرز تهیه کامل کباب کوبیده,طرز تهیه کامل پیتزا,طرز تهیه کامل آبجو,طرز تهیه کامل لازانیا,طرز شله زرد,طرز شله مشهدی,طرز شله زرد پختن,طرز تهیه آش شله قلمکار,طرز تهیه شله زرد خوشمزه,طرز تهیه شله زرد نذری,طرز تهیه شله مشهدی,طرز تهیه شله زرد مجلسی,طرز تهیه شله افغانی,آموزش کامل فیس بوک,آموزش کامل فتوشاپ,آموزش کامل هک,آموزش کامل اینستاگرام,آموزش کامل اکسل,آموزش کامل نماز,آموزش کامل لاین,آموزش کامل php,آموزش کامل ویندوز ۸,آموزش کامل زبان انگلیسی,طرز تهیه مرغ کامل,طرز تهیه نان کامل,طرز تهیه کامل شراب انگور,طرز تهیه کامل کیک مرغ,طرز تهیه کامل فلافل,طرز تهیه کامل کباب کوبیده,طرز تهیه کامل قرمه سبزی,طرز تهیه کامل پیتزا,طرز تهیه مرغ کامل سوخاری,طرز تهیه کامل کوفته تبریزی,طرز تهیه فلافل,طرز تهیه شراب,طرز تهیه ته چین مرغ,طرز تهیه آبجو,طرز تهیه حلوا,طرز تهیه تیرامیسو,طرز تهیه لازانیا,طرز تهیه شله زرد,طرز تهیه خمیر پیتزا,طرز تهیه ژله تزریقی,تهیه شله زرد,تهیه شله زرد نذری,تهیه شله مشهدی,تهیه شله زرد برای ۲۰ نفر,تهیه شله زرد برای ۱۰ نفر,تهیه شله زرد برای ۴ نفر,تهیه شله قلمکار,تهیه شله زرد قالبی,تهیه شله زرد با آرد برنج,تهیه شله زرد خوب,طرز تهیه کامل ژله تزریقی,تهیه صبحانه کامل,طرز تهیه کامل شراب,طرز تهیه کامل شراب انگور,طرز تهیه کامل کیک مرغ,طرز تهیه کامل فلافل,طرز تهیه کامل کباب کوبیده,طرز تهیه کامل پیتزا,طرز تهیه کامل آبجو,طرز تهیه کامل لازانیا,طرز شله زرد,طرز شله مشهدی,طرز شله زرد پختن,طرز تهیه آش شله قلمکار,طرز تهیه شله زرد خوشمزه,طرز تهیه شله زرد نذری,طرز تهیه شله مشهدی,طرز تهیه شله زرد مجلسی,طرز تهیه شله افغانی,

Powered by WPeMatico


آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد + آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد | آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد ,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد, آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,آموزش کامل طرز تهیه شله زرد,

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد

برچسب ها

مطالب پیشنهادی

دیدگاه شما در مورد این مطلب