اين پنجره صرفا براي تامين منابع مالي وبلاگ ايجاد شده است !

با کليک روي دکمه × یا دکمه بستن آنرا ببنديد

به وبلاگ من خوش آمديد


آخرین مطالب سايت

آخرین مطالب سایت

اگر مطلبی از سایت شما کپی شده است حتما اطلاع دهید

به سرعت پیگیری میشود

از این لینک : ارتباط با مدیر



33 بازدید ۲۸ام خرداد ۱۳۹۵ admin تفریحی بدون نظر

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ



نمکستان :
آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

پای مرغ , طرز تهیه پای مرغ , پخت غذای پای مرغ

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پای مرغ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم پای مرغ :

بیسکوئیت کره ای : به میزان لازم

تره فرنگی خردشده : ۱ فنجان (۳ عدد متوسط)، یا ۱ عدد پیاز

قارچ تازه ورقه شده : ۱ فنجان

کرفس خرد شده : ¾ فنجان ( 2/1 – 1 ساقه )

فلفل قرمز شیرین خرد شده :  ½ فنجان ( 1 عدد کوچک )

کره یا مارگارین : ۲ قاشق غذاخوری

آرد : ۳/۱ فنجان

ادویه ی مخصوص خوراک مرغ : ۱ قاشق چایخوری

نمک : ¼ قاشق چایخوری

فلفل سیاه : ¼ قاشق چایخوری

آب مرغ : ½ -1 فنجان

خامه ی کم چرب یا شیر : ۱ فنجان

مرغ پخته و خرد شده : ½ -2 فنجان

نخود فرنگی یامخلوط نخود فرنگی و هویج : ۱ فنجان

تخم مرغ : ۱ عدد

طرز تهیه پای مرغ :

۱- بیسکوئیت روی غذا را آماده کنید و کنار بگذارید

۲- در یک قابلمه ی بزرگ تره فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل شیرین را روی کره ی گرم شده بریزید و ۴ تا ۵ دقیقه یا تا وقتی که این سبزیجات نرم شوند بپزید. سپس آرد را با ادویه ، نمک، و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سبزیجات پخته شده بریزید و هم بزنید. آب مرغ و مخلوط شیرو خامه را یکجا اضافه کنید. همه ی مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قل بزند و غلیظ شود. سپس مرغ و نخودفرنگی راهم به آنها اضافه کنید. اکنون غذا را در دو ظرف مثلثی شکل فر بکشید.

۳- تخم مرغ را خوب بزنید و با قلم مو روی بیسکوئیت ها بمالید و بعد بیسکوئیت ها را تا نیمه در غذا به شکل دلخواه فرو کنید. درصورت تمایل می توانید نیمه ای از بیسکوئیت ها که از غذا بیرون می ماند را به اشکال مختلف برش زده و فرم دهید. و دوباره روی آن تخم مرغ بزنید.

۴- ظرف غذا را ( بدون سرپوش ) به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر باحرارت ۴۰۰ درجه ی فارنهایت بگذارید تا روی غدا برشته و طلایی -قهوه ای شود. ۲۰ دقیقه قبل از سرو غذا ظرف را از فر بیرون بیاورید. این غذا برای ۶ نفر کافی است.

بیسکویئیت تزیین روی غذا :

¼-1 فنجان آرد و ¼ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.مخلوط آرد و نمک را در 3/1 فنجان روغن شیرینی پزی بریزید و با همزن بزنید تا به گلوله هایی به اندازه ی یک نخود تبدیل شوند. آنگاه یک قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمی از این خمیر بپاشید و آن را به آرامی با چنگال در ظرف بغلطانید تا کاملا” به آب آغشته شود. حال خمیر را در گوشه ی ظرف قرار دهید. دوباره 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمه ی دیگر مخلوط آرد بپاشید و در آخر 1 قاشق غذاخوری آب سرد را یکباره روی آن بریزید و با چنگال به آرامی همه ی خمیر را در آب بغلطانید. اینک خمیر را به شکل توپ های کوچک در آورید. روی یک تخته کمی آرد بپاشید و این گلوله ها را با وردنه باز کنید و به شکل مثلثهای9 X 13 برش بزنید. حتما” از چاقوی تیز استفاده کنید. برش زدن این بیسکوئیت ها باعث می شود آب درون خمیر آن تبخیر شود. در صورت تمایل می توانید با استفاده از چاقوی کوچک شیرینی پزی بیسکوئیت ها را به فرم های مختلف و دلخواه برش بزنید.

سینه مرغ سوخاری تراوا , طرز تهیه سینه مرغ سوخاری تراوا , پخت غذای سینه مرغ سوخاری تراوا

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

 

نوشته آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ اولین بار در نمکستان پدیدار شد.

منبع : نمکستان

خنده با طعمی متفاوت

کلیدواژه ها:آموزش کامل فیس بوک,آموزش کامل فتوشاپ,آموزش کامل هک,آموزش کامل اینستاگرام,آموزش کامل اکسل,آموزش کامل نماز,آموزش کامل لاین,آموزش کامل php,آموزش کامل ویندوز ۸,آموزش کامل زبان انگلیسی,طرز تهیه مرغ کامل,طرز تهیه نان کامل,طرز تهیه کامل شراب انگور,طرز تهیه کامل کیک مرغ,طرز تهیه کامل فلافل,طرز تهیه کامل کباب کوبیده,طرز تهیه کامل قرمه سبزی,طرز تهیه کامل پیتزا,طرز تهیه مرغ کامل سوخاری,طرز تهیه کامل کوفته تبریزی,طرز تهیه فلافل,طرز تهیه شراب,طرز تهیه ته چین مرغ,طرز تهیه آبجو,طرز تهیه حلوا,طرز تهیه تیرامیسو,طرز تهیه لازانیا,طرز تهیه شله زرد,طرز تهیه خمیر پیتزا,طرز تهیه ژله تزریقی,تهیه پای سیب,تهیه پای اسفناج,تهیه پایان نامه,تهیه پای مرغ,تهیه پایان نامه کارشناسی ارشد,تهیه پای البالو,تهیه پایان نامه ارشد,تهیه پای گوشت,تهیه پای توت فرنگی,تهیه پای هلو,طرز تهیه کامل ژله تزریقی,تهیه صبحانه کامل,طرز تهیه کامل شراب,طرز تهیه کامل شراب انگور,طرز تهیه کامل کیک مرغ,طرز تهیه کامل فلافل,طرز تهیه کامل کباب کوبیده,طرز تهیه کامل پیتزا,طرز تهیه کامل آبجو,طرز تهیه کامل لازانیا,طرز پای سیب,طرز پای هلو,طرز تهیه پای سیب,طرز تهیه کیک پای سیب,طرز تهیه پای مرغ,طرز تهیه خمیر پای,طرز تهیه بانوفی پای,طرز تهیه پای اسفناج,طرز تهیه پای سیب رزا منتظمی,طرز تهیه پای,آموزش کامل فیس بوک,آموزش کامل فتوشاپ,آموزش کامل هک,آموزش کامل اینستاگرام,آموزش کامل اکسل,آموزش کامل نماز,آموزش کامل لاین,آموزش کامل php,آموزش کامل ویندوز ۸,آموزش کامل زبان انگلیسی,طرز تهیه مرغ کامل,طرز تهیه نان کامل,طرز تهیه کامل شراب انگور,طرز تهیه کامل کیک مرغ,طرز تهیه کامل فلافل,طرز تهیه کامل کباب کوبیده,طرز تهیه کامل قرمه سبزی,طرز تهیه کامل پیتزا,طرز تهیه مرغ کامل سوخاری,طرز تهیه کامل کوفته تبریزی,طرز تهیه فلافل,طرز تهیه شراب,طرز تهیه ته چین مرغ,طرز تهیه آبجو,طرز تهیه حلوا,طرز تهیه تیرامیسو,طرز تهیه لازانیا,طرز تهیه شله زرد,طرز تهیه خمیر پیتزا,طرز تهیه ژله تزریقی,تهیه پای سیب,تهیه پای اسفناج,تهیه پایان نامه,تهیه پای مرغ,تهیه پایان نامه کارشناسی ارشد,تهیه پای البالو,تهیه پایان نامه ارشد,تهیه پای گوشت,تهیه پای توت فرنگی,تهیه پای هلو,طرز تهیه کامل ژله تزریقی,تهیه صبحانه کامل,طرز تهیه کامل شراب,طرز تهیه کامل شراب انگور,طرز تهیه کامل کیک مرغ,طرز تهیه کامل فلافل,طرز تهیه کامل کباب کوبیده,طرز تهیه کامل پیتزا,طرز تهیه کامل آبجو,طرز تهیه کامل لازانیا,طرز پای سیب,طرز پای هلو,طرز تهیه پای سیب,طرز تهیه کیک پای سیب,طرز تهیه پای مرغ,طرز تهیه خمیر پای,طرز تهیه بانوفی پای,طرز تهیه پای اسفناج,طرز تهیه پای سیب رزا منتظمی,طرز تهیه پای,

آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت © ۱۳۹۳. بازنشر مطالب صرفا با ذکر منبع مجاز است.

نفر دیگر، این دیدگاه را می پسندید ۱ نفر این دیدگاه را می پسندد   می پسندم مارسلونا طرز تهیه اش کجاست پاسخ Moji Sadeghi : عزیزم اون بارسلونا هس نه مارسلونا این مارشمالو    ۴…

نعنا داغ ( ترکیب نعنا و روغن داغ ) پیاز داغ ( پیاز را در روغن سرخ می کنیم و مقداری زردچوبه می افزاییم.) سیر داغ سیر را در روغن سرخ می کنیم .) طرز تهیه : بهتره لوبیا ها و نخ…

بیاد مهمه یا نه؟ پیشاپیش ممنونم  x نمی پسندم شما این دیدگاه را می پسندید   می پسندم   مصطفی ۱ سال پیش با عرض سلام و خسته نباشد. در مواد اولیه نمک موجود نیست ولی در طرز تهی…

ماه پیش متشکرم خیلی زیبا توضیح دادید، فقط لطف میکنید بفرمایید در چند درجه سانتیگراد و چه مدتی در طبقه چندم فر خوب تر میپذه؟؟؟ از آموزش کاربردی تون ممنون پاسخ  x نمی پسندم شما ا…

بادمجان (پوست کنده، به شکل تکه های نیم سانتی متری) ۱ عدد متوسط پنیر پارمزان (ریز رنده شده) ۱/۳ فنجان خرده نان ۱/۴ فنجان روغن زیتون (یا روغن نباتی) ۲ قاشق چایخوری سس اسپاگتی ۱ فن…

دلمه مرغ با اسفناج طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا با زیره عضویت در سوران اگر شما هم دوست دارید به صورت کامل و راحت به همه امکانات سایت دسترسی داشته باشید، می توانید عضو سوران …

ماست_غذای سنتی اصفهان طرز تهیه خورش به قیمه طرز تهیه خورش موتن جن طرز تهیه خورشت مرغ با ماست طرز تهیه خورشت غوره_بادمجان و سبزی شمالی طرز تهیه خورش قیم…

 x نمی پسندم شما این دیدگاه را می پسندید   می پسندم   ازنا ۷ ماه پیش ترخینه و آش ترخینه از افغانستان تا مرزهای بلغارستان تهیه و تولید میشه و مربوط به زمان ایران باستان است و در …

طرز تهیه قزل آلای سرخ شده مواد لازم : نمك و فلفل قرمز به میزان لازم زعفران ساییده و زردچوبه(از هر كدام) ۱قاشق چایخوری آرد ۱پیمانه برگ بو ریز ۲۰ عدد سیب زمینی كوچك چند عدد ج…

Powered by WPeMatico


آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ + آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ | آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ, آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ,

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ ,

آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,

آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش - کامل - طرز - تهیه - پای - مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش + کامل + طرز + تهیه + پای + مرغ,آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ , آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش . کامل . طرز . تهیه . پای . مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش , کامل , طرز , تهیه , پای , مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,آموزش * کامل * طرز * تهیه * پای * مرغ,

برچسب ها

مطالب پیشنهادی

دیدگاه شما در مورد این مطلب

مطالب اخیر